Най-новото атрактивно място за любителите на голфа бе открито в Пловдив. Голф Бар Пълдин се намира на ул. "Феликс Каниц„ №4 и е  място за тренировка и голф урок на всеки голф ентусиаст, млад състезател или уикенд голфър.

В бара ще намерите най-добрата система, създадена до момента - Foresight Sports GCHawk куадро оптична система / индустриален стандарт за най – точно замерване, използвана от най-добрите играчи в света, PGA Professionals, Golf Fitters с екран 4.00м / 2.60м., антишокови голф матове. Така вие ще можете да поддържате форма и да работите върху вашия голф суинг през цялата година.

Други интересни предимства са място за почивка, пътинг грийн с 3 дупки с различни наклони, зала за отдих, бар, ТВ за гледане на спортни събития с компания, също шах, табла, карти и дартс.

За уикенда голфърите могат да се възползват и от релаксираща ваканция като посетят Felix Kanitz Apartments. Четириетажната сграда се намира в самия център на град Пловдив-в квартала на творческите индустрии Капана, като апартаментите са разположени точно над голф-бара, което представлява страхотно удобство за почиващите уикенд  голфъри.

Заложено e на лукса и удобството, за да може вашият престой да бъде запомнящ се. Всеки един апартамент предлага софтуер за индивидуален контрол на достъпа, постоянно видеонаблюдение, високоскоростен WiFi интернет, плоскоекранен телевизор със сателитни канали, климатик, оборудвана кухня. А близо до Felix Kanitz Apartments можете да се потопите в красивата гледка на град Пловдив и да се запознаете с вдъхновяващата му история.

Това ще бъде чудесен избор за мечтаната ваканция за семейства с деца или група голф любители.

За повече информация и резервации  0877 700 712 , e-mail: goflbar.puldin@yahoo.com