Самостоятелна къща с двор, прекрасен изглед към Пловдив и Родопите, на метри до детски градини, магазини и обекти, а в същото време съвсем близо до града. За мнозина пловдивчани така звучи перфектният дом.

Големият пловдивския инвеститор PIMK Build стартира нов проект, който е проектирал мечтата на хиляди пловдивчани в реалност.

Просторният жилищен комплекс, разположен в една от най-слънчевите и просторни зони в село Марково е с изглед към града и към Родопите.

 Състои се от еднофамилни двуетажни къщи със собствени дворни пространства, с обособени двойни паркоместа, с разнообразна модулация и площ и възможност за допълнителни опции.

Комплексът осъществява мечтата на градския човек за дом, даряващ хармония и спокойствие, уединение и уют. Предлага качество на живот в близост до природата и града, на минути разстояние от Пловдив и Родопите.

Къщите са със съвременна визия, собствена идентичност и интелект. Къщи за хора с изисквания за индивидуалност, усет за спокойствие и уединение. Това е жилищен комплекс с безкомпромисна инфраструктура, функционалност и естетика сред чист въздух, тишина и връзка с природата.

В същото време комплексът е на метри от основните обекти в селото – детски градини, магазини, заведения и други обекти. В допълнение се стига бързо и лесно до града. Комплексът е проектиран така, че да предложи най-добрата и спокойна среда за безценните моменти за едно хармонично семейство.

Предвидено е изграждането на самостоятелна целодневна детска градина в периферията на комплекса, както и два многофамилни жилищни модула с ниско застрояване. Комплексът е с изградена канализация и цялостна инфраструктура, завършена на 100% от инвеститора.

За повече информация, вижте в сайта на инвеститора ТУК или се обадете на телефоните:

PIMK Build 089 3345784 и 088 8780663