Междуградски автобус прережда десетки коли като преминава през локален път в час пик. За това сигнализира читател на TrafficNews, който е станал свидетел на случилото се. Действието се развива от участъка на митницата към кръговото на Кукленско шосе за включване към Околовръстното.

По думите на нашия читател тази част е локално платно, но липсва асфалт. Поради този факт преминаването оттам не е препоръчително за превозни средства с размерите на автобуса, защото пътят е неравен, а по думите му е бил пълен с хора и се е тресял целия.

Честото преминаване оттам с цел пререждане и избягване на задръствания прави пътят още по-лош, разказа той.

„Междуградският автобус се движеше в локалното платно с цел да пререди всички, след него преминаха още няколко коли, които взеха пример от него. Впоследствие видяхме как се нареждат най-отпред на колоната и стана още по-голямо задръстване когато „тарикатите” се опитваха да се включат в движението. Това е недопустимо и нагло”, коментира нашият читател.

Това не е първият случай, в който нашият читател се натъква на тази гледка. Той разказа, че това се случва ежедневно, а водачите, които преминават оттам  с цел да избегнат задръстването стават все повече.

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на подобни нередности, може да ни изпращате сигналите си като съобщение в страницата ни във Фейсбук или на редакционната ни поща redaktor@trafficnews.bg