На поредния наглец попадна читател на TrafficNews.bg.

Мераклията за фиш спрял на целия тротоар, както може да видите от снимката. Това е поредният шофьор, който нарушава закона за движение по пътищата. Този път автомобилът не е от скъпа марка, която явно да даде самочувствие на шофьора да шофира като цар на пътя, но явно и в пловдивския квартал "Коматево" паркираме както си пожелаем.                          

От страната на оградата има и оставена масичка, а от другата автомобил, ако майка с количка реши да премине ще трябва да избута зарязаната сгъваема маса.  За съжаление подобни прояви на граждани и гости на град Пловдив са ежедневни. Никой не се е съобразява с това как и къде може да паркира, а нарушителите често остават безнаказани. 



От TrafficNews.bg няма да спрем да ви показваме наглеците, които си позволяват да нарушават закона, до момента когато спрем да ставаме свидетели на нередностите от всеки ъгъл в града ни. 

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.