Тротоар се превърна в паркинг в пловдивския квартал "Смирненски" на ул. „Ясна поляна”, пише читател на TrafficNews.bg.

Ежедневно тротоарите се превръщат в място за паркиране, поради дефицит на паркоместа или гаражи. По този начин майки с деца, ученици и възрастни рискуват живота си, когато преминават по пътното платно, тъй като обособеното място за пешеходци е заето от автомобили.

"Сигнализирам ви, защото наглостта за паркираните коли по тротоарите на улица „Ясна поляна” вече преминава всякакви граници. Онзи ден, докато преминавахме по улица с детето ми, понеже тротоарите са превърнати в паркинг за коли, предвижването за пешеходци е абсурдно и вървяхме по пътното платно.

Шофьор, който се движеше с бясна скорост, за малко да ни помете и да се случи най-лошото. Благодарение на бързата ми реакция, се хвърлихме на една от спрелите на тротоарите коли. Това е недопустимо! Всеки ден водим борба за оцеляване, докато вървим по шосето", коментира възмутеният ни читател.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

ОЩЕ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ ТУК!

TrafficNews.bg