Шофьор от пловдивския градски транспорт е разигравал и обиждал пътнички навръх 8 март. Наша читателка се свърза с нас, за да разкаже на какво е била подложена от въпросния водач.

Жената се е качила в рейс N 10 от Смирненски в посока Тракия. Непосредствено след нея вратата на превозното средство била затворена, под носа на възрастна жена.

"Казах му, че има жена за качване, той се опита да отвори вратата, но не успя. От негова страна последваха крясъци: "Виждам, викай по-силно". Отвори вратата, жената се качи и нервите се успокоиха.

След две спирки същата жена застана на вратата, за да слезе на следващата спирка. Уви обаче, шофьорът подмина спирката. Дамата му направи забележка и стана страшно. Той започна да й крещи, че е нацапала седалката и че трябва да почисти", разказа Ваня пред наш репортер.

Тя също била обект на атака от служителя в автобуса. Опитвайки да слезе, водачът не отворил вратата и продължил по маршрута си.

"Това бе целенасочено към мен, тъй като имахме връзка. Спря на светофара, помолих го да отвори вратите, за да сляза. Това се случи, но бях изпратена с думите: "Айде махай се. То като се качи, и се развали рейсът". Все пак той вози хора. Ако е агресивен постоянно, то тази работа не е за него", допълва Ваня.