На косъм от бой в студиото на "Панорама" по БНТ бяха двама от участниците в предизборното студио в петък вечерта.

Наложи се водещият Бойко Василев да разтърве Димитър Митев от "Българска Социалдемокрация – Евролевица" и лидера на "Глас народен" Светльо Витков.

"Кои сте вие, комунисти ли сте", обърна се Витков към представителя на Евролевицата.

"Ние сме партия Евролевица на Александър Томов", отвърна му Митев. Това провокира Витков да отправи гневни критики към Александър Томов. Тогава на свой ред Митев заяви, че не иска да слуша "някакъв чалга певец".

Светльо Витков се ядоса, стана от мястото си и се насочи към Митев.

"Айде, излизай навън да се разправяме", обърна се Витков към човека на Томов. Намесиха се и други участници в предаването, за да успокоят певеца. Той седна обратно на мястото си, но след секунди отново стана и се насочи към Митев.

Водещият за втори път се опита да ги усмири да не се разправят. Василев успя в крайна сметка с помощта на още някои от участниците да овладее напрежението като застана между двамата спорещи."Айде вънка, смешници комунисти ще ми говорят колко са за бизнес, комунисти за иконоимика, кой е комунист, бе", обърна се Витков към Митев.

В трудно чуващи се реплики между двамата музикантът обяви още, че комунистите трябва да се бият, след като не са били "изтепани с камъни".

 

Накрая Витков свали микрофона си и напусна студиото.