Лек автомобил "Сеат" , "оборудван" с пропуск на Община Пловдив блокира достъпът към една от алеите на Бунарджика, сигнализира активен читател на TrafficNews.bg. "Връзкарят", който не само че има право да остави колата си на Синя зона без да  плаща за това, явно е решил, че талонът му дава право да спира и където му е удобно. И така той е оставил сеата си в подножието на хълма, на ул. "Волга", точно пред една алеите, по която пред деня минават десетки пешеходци. 

"Наясно съм, че паркирането в центъра е трудна мисия, но това не означава, че трябва да се отнема пространството на пешеходците. Особено тук в парка, където пловдивчани търсят спасение от шума и автомобилите" коментира читателят Ангел Йорданов. 

TrafficNews благодари за активната гражданска позиция.  Призоваваме всички граждани, които забележат нередност, наглец или несправедливост, както и положителен аспект от действителността, прояви на добрина и взаимопомощ, да запечатат делото в снимка и да ни изпратят информация на електронната ни поща: redaktor@trafficnews.bg или чрез съобщение във фейсбук страницата ни.