Шофьор на лъскав джип, който явно не е харесал новата организация на движението на „Руски” около мол Марково тепе, реши да обърне колата си и да я подкара в насрещното, сигнализира читател на TrafficNews.bg. В опита си да излезе от „капана” водачът тръгнал да прави десен завой към „Гладстон”. В същото време друг шофьор, който също се движел по „Руски”, но от правилната страна, завивал наляво. За щастие, той  е успял да види навреме джипа и не се е стигнало до инцидент.

Припомняме ви, че участъкът от булеварда бе затворен за ремонт в сряда. От тогава на движението в района е истинска хаос. Едни от шофьорите не знаят за блокадата и предприемат маневри в последния момент, а други набиват рязко спирачки и навлизат в насрещното, за да избягат от „капана”.

Целият ремонт на Руски по договор трябва да приключи за две години, в което число влизат и останалите булеварди от 30-милионния заем.

Това не е единствената тапа, която се образува в града. Днес бе затворено кръстовището на „Пещерско  шосе” с „Васил Априлов” , ремонтни дейносто образуват задръствания и на Цариградско шосе

Затворено за движение е и Коматевско шосе,  а от утре ремонт започва и на булевард "Княгиня Мария Луиза".

ТrafficNews.bg