Истински хаос е на булевард „Руски” към този момент, видя репортер на ТrafficNews.bg. За по-малко от пет минути щяха да станат няколко катастрофи в участъкa около мол “Марково тепе”. Хората идващи от “6 септември” по булеварда рязко променяха посоката си виждайки, че булевардът е затворен и завиваха наляво или надясно по „Гладстон” в последния момент.

На няколко пъти колите зад тях спираха на милиметри от маневриращите автомобили. Други водачи пък набиваха рязко спирачки преди затворения участък на булевард „Руски” до „Лайпциг”, а някои дори обръщаха и влизаха в насрещното движение, за да избягат от „капана”.

Общинските паяци, които трябваше да бдят за паркирали автомобили на ”Любен Каравелов” пък ги нямаше. На няколко места по отсечката, която трябва да поеме трафика от „Руски”, бяха спрели автомобили, което напрактика превърна движението в еднопосочно.

Австрийските строители от „Щарбаг” пък вече си бяха заминали от строителната площадка. Те бяха поставили табелите за ограничаване на движението и разорали няколко квадрата асфалт, с което се изчерпа дневната им норма.  Целият ремонт на Руски по договор трябва да приключи за две години, в което число влизат и останалите булеварди от 30-милионния заем.

На кои други места в Пловдив текат пътни ремонти и кои са затворените отсечки - ЧЕТЕТЕ ТУК

Още новини ТУК

TrafficNews.bg