Група от шестима веселяци си спретнаха бурен купон на бензиностанция в гр. "Съединение" и освен махмурлук получиха глоби за хулиганство.

Комично-обезпокоителната сцена се разиграла в края на миналата година, когато час след полунощ юнаците акостирали видимо пияни в бензиностанцията.

Дружината си носела тонколона, от която звучала музика, и седнали на една от масите пред обекта за гориво. Започнали да говорят на висок тон и да блъскат по прозорците на бензиностанцията. Единият мъж се облегнал на масата, като в следствие на тежестта му се откъртила една дъска от плота ѝ.

Купонът обаче изобщо не се изчерпал със седящи занимания. Раздумката прераснала в танцувална вечеринка и натрапниците решили да си врътнат едно... хоро, ама с диско елементи. Затропали с крака в ритъм под звуците на музиката, извили се през колонките за гориво, а през това време единият от пияната чета отишъл зад бензиностанцията и си поиграл с тока за светлинен ефект. Той изключил електрозахранването в бензиностанцията за момент, след което отново го възстановил. 

Хулиганския подвиг не спрял и до там - разгорещен от забавата, друг приятел взел пожарогасителя, който стоял отвън до врата на бензиностанцията и започнал да пръска останалите от компанията си с него. Така целият обект потънал в облаци. 

В този момент работник на бензиностанцията вече не издържал, тъй като забележките му оставали нечути от подпийналите, и натиснал паник бутона. На място дошли охранители, които "разчистили" района, а задругата на купона се пренесъл в близкия парк. 

За спомен, освен навярно тежкия махмурлук на сутринта, шестимата са получили и глоби между 100 и 200 лева на калпак за проявения героизъм съгласно Указа за борба с дребно хулиганство. 

Снимката е илюстративна!