Пловдивчанка шокира с вида си на откриването на сезона в Бедрум клуб в Слънчев бряг. Светослава Иванова не остави нищо на въображението и накара всички присъстващи да изпаднат в „тих ужас” при появата й.

Въпреки че вече сме свикнали да виждаме какви ли не гледки на родното Черноморие и особено на Слънчев бряг, оскъдното облекло на въпросната дама стана най-коментираната тема в социалните мрежи през последния ден.

В популярното сред българи и чужденци заведение тя купонясва облечена в златна рокля на дупки, с която нагледно запозна всички  с бельото си.

Възмущението на повечето потребители обаче не е заради „прашките” на дамата, a от комбинацията на дрехите, явно твърде неподходящи за телосложението й.

Самата Светослава е във възторг от изявата си и дори публикува сторита в Инстаграм, на които пише „Направо станах известна”. Момичето не пропусна да сподели и поредица от снимки със своите последователи, на които позира в предизвикателни пози и е видимо доволна от стайлинга си.

От профила на Светослава във Фейсбук става ясно, че е родом от Пловдив, но в момента живее в столицата. Тя е певица, възпитаничка на Националното музикално училище „Любомир Пипков”, а сега учи в Националното училище за музикално и сценично изкуство „Проф. Панчо Владигеров" в Бургас.