Пияна жена влезе с колата си в магазин за хранителни стоки днес по обед в пловдивския квартал Коматево. Водачката не успяла да спре на паркинга и се забила във витрина на търговския обект. Според очевидци, тя излязла клатушкайки се от автомобила и извела навън кучето си, което возела вън. Видът и поведението предизвикали възмутените реакции на хора отквартала, които в същото време пазарували в магазина. 

"Тук майките от района си оставят количките с бебета и влизат да пазаруват. Просто цяло чудо е , че не е имало никой. Това не е безотговорно поведение, това е истинско престъпление" коментира за TrafficNews млад мъж от Коматево, който извикал полиция, след като видял наквасената дама. 

Друг минувач - Благовест Кочев пък направил клип, на който се вижда как шофьорката едва свързва изречения, прегръща кучето си и показва среден пръст на хората, които я питат защо рискува живота на пешеходците. Той предостави клипа на TrafficNews. 

Минути след подаване на сигнала, на място е пристигнал полицейски патрул, който е направил проба с дрегер на въпросната жена. Уредът показал бруталния резултат от 2 промила. Пияната жена е отведена във Първо РПУ, където е задържана за 24 часа. 

Според хора от квартала жената не за първи път е заловена да кара пияна, има и предишни провинения по линия на КАТ. Тя живее в Коматево заедно с майка си. Имала три висши образования, в момента отново е студентка. 

Видео : Благовест Кочев