Нагъл шофьор всекидневно окупира пешеходна зона пред входовете на кооперация в Пловдив, сигнализира читател на TrafficNews.

Мястото на което всекидневно паркира въпросният господин, е вход към вътрешен гараж на кооперация на улица „Хъшовска” 23, точно зад Водната палата. Макар да не възпрепятства достъпа до гаражите, шофьорът отнема от пространството на пешеходците, които влизат и излизат от входовете.

„Паркирането в тази част на града е изключително трудно, а наемането на паркомясто в гаража струва 80 лв./месец. След като не иска да плати сумата, е редно да си търси свободно място за паркиране пред блока, както всички го правим”, разказа жител на кооперацията.

„Това което дразни съседите е, че мъжът освен, че се прави на тарикат е и изключително груб и нагъл, а когато му се прави забележка - започва да крещи и да обижда. Друга подробност е, че има и втори автомобил, който паркира по същия начин, зад този показан на снимките. Така превръща цялото пространство пред входовете в личен гараж”, допълни още пловдивчанинът.

От разказа му стана ясно също, че въпросният господин дори няма собствен апартамент в кооперацията и живее под наем, а отношението му към всички съседи е сякаш е собственик на тази кооперация.