Пловдивски рапър намери колата си обезобразена след раздяла с момиче. За да разкаже за случилото се, с TrafficNews се свърза потърпевшият, по-познат с псевдонима си Kriss.

Той твърди, че близо месец е имал отношения с момичето, което е организирало вандалската проява. Като мотив за стореното, рапърът изтъква, че тя не могла да преживее раздялата с него и липсата на внимание била в основата на агресията.

От представените кадри, записани от видеокамери в близост, се вижда, че на 25 юни, малко след 02:00 часа, три момичета дегизирани с качулки отиват до колата на момчето и започват да я дерат с ключ и да я омацват с яйца и лютеница.

Въпреки маскировката, младежът е разпознал лицата по походката, а по-късно самата организаторка си е признала за стореното. Компания са и правили нейната съквартирантка и още едно момиче, което потърпевшият твърди, че не познава.

Тези момичета са на по 20 години и още мислят по детски. Нека това е урок за родителите и бъдещите такива, за да възпитават децата си по-добре и да не правят простотии. Нека дамите разберат, че  това не е начинът да привлечеш вниманието на един мъж, а по-скоро да го отблъснеш още повече”, категоричен е Крис.

Каквато и да е причината за края на техните отношения, Крис споделя, че това определено не е начинът да изразиш чувствата си, независимо какви са те и отправя апел към родителите, да контролират и следят по-обстойно действията на децата си.