Пловдивски символ за пореден път се превръща в незаконно платно за вандалските прояви на драскачите. На това се натъкна екипът на TrafficNews. Надписът "Together" на стълбите на Каменица, за пореден път е станал обект на посегателство, като някой се е опитал да го обезобрази. Вандалите са надраскали със спрей различни части на буквите.

Надписът е девиза на Пловдив-Европейска столица на културата и бързо се превърна в любимото място за снимки на пловдивчаните, но явно не на всички. Това е поредно посягане върху буквите. През годините надписът няколко пъти пострада, дори бе заменян изцяло.

Скалите на Данов хълм, който се намира в непосредствена близост до стълбите на Каменица, също са надраскани със спрей. От районното кметство системно почистват сиенитните скали, но не след дълго , вандалите отново ги украсяват с надписи и картинки. В непосредствена близост в безистена на Главната се намира и магазина "На тъмно", който продава различни видове цветни спрейове. Така на "художниците" не им се налага да ходят далеч за материали и няма опасност по пътя да изгубят вдъхновение.  

За Иво, Гошо и другите крави, които можем да срещнем на БунарджикаМомчета, тази работа така няма да стане!

За съжаление Бунарджика наскоро пострада, когато гамени го украсиха с грозни графити. Данов хълм също е нашарен целия. Проблемът се задълбочава с времето, а забележителностите се превръщат в незаконно платно за вандалските прояви на драскачите.