Безкрайният проблем с неправилното паркиране в града отново накара читател на TrafficNews  да сигнализира за пренебрегнатия правилник. Едно от возилата,което видимо е фирмено, било паркирано на гърба на ПУ "Паисий Хилендарски" до Униатската църква ,но не на правилната улица. Според снимките изпратени от нашия читател, автомобилът е спрян в кръстовището пред знака за синя зона,което е напълно забранено и определено пречи на видимостта и безопасното взимане на завоя. Нашият читател ни е изпратил и кадри, на които се вижда, че служебната кола обича да спира по този начин и на други кръстовища в зоната. 

Поредният нарушител,заснет от същия възмутен читател си е позволил да паркира возилото си с марка „Мерцедес” изцяло на тротоара на улица „Кръстьо Пастухов“.

„Прибирам се по тази улица 24/7 и това ми се набива почти всеки ден.” Пише възмутеният гражданин, който ежедневно се натъква на нарушители в района. Според него никой от гражданите не забелязва нарушенията ,а държавните органи още по-малко.

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на подобни нередности, може да ни изпращате сигналите си като съобщение в страницата ни във Фейсбук или на редакционната ни поща redaktor@trafficnews.bg