Отчаянието на жителите на пловдивския квартал Коматево роди патриотична иновация. Огромната яма, която зее до оградата на тренировъчния стадион на ФК "Ботев", придоби съвсем нов вид. Дупката, която доскоро бе покрита с кашони, сега вече има и забит български флаг!

„Поздрави на кмета от Коматевско шосе”, написа един от жителите на квартала.

Историята на дупката на шосето не е от вчера и за нея сме ви сигнализирали многократно. Не веднъж бе ремонтирана и след това отново зейваше, дори в по-големи размери. Изкъртените павета са нахвърлени около нея и отскачат всеки път при преминаването на шофьорите. С подръчни материали отчаяните хора се опитаха да я обезопасят, но безуспешо.

Отговорът на градоначалника преди няколко дни пък бе… курбан. Въпреки „огромното желание” на Общината за ремонта на Коматевско шосе, постоянно изниквали пречки. Тотев ги определи като „свръхестествени” и потърси помощ свише, за да бъде започнат ремонтът. Припомняме ви, че символичната  първа копка бе направена преди девет месеца, а по последна информация проектът трябва да стартира до края на седмицата.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg