Хигиенистки ежедневно се събират на сладка раздумка край огъня  на улица „Младежка“. За интересната гледка, която звучи малко идилично, но изобщо не е, сигнализира читателка на TrafficNews.bg. Нейното търпение се изчерпало, след като за пореден ден видяла запаления огън и скупчените край него жени с униформи.

„Честита Европейска столица на културата! Само дни, преди официалното откриване на събитието, нека хората да видят, не само Главната и Капана, а и широкия център. Като гражданин на Пловдив, по никакъв начин не се чувствам празнично и тържествено. Не знам, защо управниците ни, не виждат по-далеч от носа си“, възмущава се жената.

„Тези хора нямат място в ОП „Чистота”. През зимния сезон съм дал разпореждане – всички жени, на всеки час да отиват в топлите помещения. Имаме стаи от районните администрации и фургони. Вътре има чайове и топли напитки, както и допълнителни дрехи. Това е недопустимо! Освен че те ще бъдат освободени, санкция ще бъде наложена и на контрольора на съответния район”,заяви директорът на общинското предприятие Иван Стоянов пред TrafficNews.bg.