Баща качи невръстното си бебе в скута си и подкара лъскав мерцедес по улиците на Пловдив. Освен това, мъжът е без обезопасителен колан.

Бебето е седнало в шофьора, който управлява колата, а безотговорната постъпка е документирана от незнаен към момента оператор. Клипът е качен в личния профил на водача – Звезделин Т. Подвизите на бащата са „гарнирани” с кръшни ритми от Аско Барона.

Вдъхновен от музикалният ритъм, Звезделин демонстрира и завидни танцови, както и певчески умения.

Освен това в ръката си гордо развява пачка от банкноти по 100 лева, който хвърля като салфетки в купето на мерцедеса. Една от стотачките дори дава на бебето, за да се учи как купонясват „бароните”.

Абсурдната и опасна случка е станала преди три дни в квартал Столипиново. 

Звезделин от Пловдив. Според личният му профил е „един добре облечен бизнесмен” и „легенда”.

Постъпката е нарушение и на закона за движение на пътищата, който изисква децата да се возят в автомобил в столчета, и то поставени на задната седалка, а не на шофьорското място. Според правилата  децата трябва да ползват столчета до достигането на ръст от 150 см и тегло 36 кг. 

Звезделин го очакват сериозни санкции, ако бъде подведен под отговорност.  

С подобно провинение бе засечен  и Георги Ангелов- Гонго, който блъснал патрулка в Столипиново.

В края на месец май  мъжът предизвика негативни реакции в социалните мрежи с действията си. Той качи невръстното си бебе в скута си и подкара лъскавата си кола.

Освен това на предна седалка са били седнали две момиченца, които надали имат и 10 години. За капак, никой от пасажерите, а и самият водач не са с обезопасителен колан.  

Неразумен баща от Пловдив вози бебе в скута си, две момиченца – на предна седалка без колан