Междуградски автобус на превозвача "Хеброс бус" едва не се разпадна, докато превозваше пътници по направлението Хисаря - Пловдив. 

Един от подовите панели на рейса хлопа злокобно с такъв откат, че човек очаква изпод него да излезе полтъргайст. Когато автобус се движи със 100 километра подобна абсолютно несъвместима с безопасността и здравия разум нередност може да създаде огромен риск. Възмутен пасажер е заснел крайно опасната повреда, въпреки която автобусът се е движил по целия маршрут между двете населени места.

Такава конструктивна неизправност, освен ужасяваща отстрани, създава изключителна опасност за живота и здравето на пътниците. Би следвало преди всеки ден на движение пътническите автобуси да минават щателна проверка. Трудно е да се повярва, че подобна авария не е констатирана преди началото на курса, а дори да е така, е абсолютна липса на безотговорност, автобусът да не бъде спрян при регистрирането ѝ в движение. 

От фирмата превозвач отказват да коментират всякакви казуси с медии, ала наш репортер вече е изпратил сигнал към Автомобилна администрация - Пловдив, за да бъде извършена проверка по случая. 

Ето го и разглобяващият се в движение автобус, потенциален убиец: