Шофьори на пловдивска транспортна фирма са били извикани днес извънредно на работа, за да извозват бюлетини, съобщава читател на TrafficNews.bg. Същите тези водачи в понеделник са първа смяна на маршрутките, които се движат по няколко линии на градския транспорт. Ето какво съобщава читателят:

Днес на 25.10 в 17:00 ч. една от фирмите извършващи градските превози по линии 1,2,4,5,8 , която е със седалище в с. Царацово извиква шофьорите на маршрутни таксита по график да извозят изборните бюлетини от избирателните секции до ОИК , същите тези шофьори на следващия ден понеделник 26.10 трябва да започнат работа и да се качат за първи курс в 05:00 ч., като смяната им продължава до 13:00 на обяд, те трябва да осигурят безпрепятствено извозване на пътниците по линиите на градкия транспорт в гр. Пловдив.

Работата по извозване на бюлетините продължава до 01:30 ч. през ноща. Този абсурд е един от поредните в организационната част на тази фирма, смените от 14-15 часа дневно са нещо нормално и редовно ... Кой ще е виновен ако след тази дълга нощна смяна от около 19-20 часа се случи инцидент ?! ?!

TrafficNews.bg Благодари за сигнала и се надява служителите на ДАИ да проверят сигнала.

TrafficNews.bg