Тежка катастрофа е станала днес, малко след полунощ в Пловдив.

Произшествието е на пресечката на бул. "България" с ул. "Огражден" в кв. "Гагарин" до Панаира.

Според очевидци на място са пристигнали няколко полицейски коли и пожарна. По непотвърдена информация са се ударили две коли, като има и сериозни поражения по спирката на градския транспорт. Няма данни за сериозно пострадали и все още не е ясна официалната причината за инцидента.

Читател на TrafficNews разказа, че бялото БМВ се е движило с поне 140 км./ч, при което другата кола прави ляв завой и БМВ-то се удря в нея.

При удара е пострадало малко дете, което в последствие е откарано в болница, а този който е управлявал БМВ-то се сменя с друг водач, явно по-адекватен.

По думите му след удара се е стигнало и до физическа разправа, а на място са пристигнали множество коли и бус от, да помагат на  водача на БМВ-то. Те са били от ромски произход. Според него всички са се държали изключително грубо и нагло и са налитали на бой на хората събрали се на място и на тези от другия автомобил.

В последствие са пристигнали 3 патрулки и един бус на полицията.

Много момчета от квартала също са се събрали, за да не позволят своеволия. Пристигнали са и около 10 моториста, но в крайна сметка всичко отихнало, след като дошли още 5 патрула на полицията.

Снимки от местопроизшествието показват сериозни материални щети по единия автомобил БМВ, който е потрошен.

Автомобилът и останки след сблъсъка все още са по булеварда.

Снимки: Фейсбук