Трима са задържани през изминалия уикенд за притежание на дрога. 21-годишен мъж е проверен от служителите на местния участък, след извършената проверка полицаите установили, че той носи две топчета със синтетичен канабиноид в себе си.

Подобна сцена се разиграва и с 40-годишен мъж от Пазарджик. След направена проверка на центъра на града, криминалисти от полицейското управление установили, че той носи в себе си бучка от бяло прахообразно вещество. След направения полеви наркотест става ясно, че това е амфетамин.

22-годишен мъж от Пазарджик също е задържан с амфетамин пред изминалия уикенда, това съобиха от пресцентъра на МВР.

Трима мъже са седнали зад волана след употребата на наркотични вещества - 20-годишен от Кричим, 40-годишен от Пазарджик и 22-годишен мъж от Септември, това установиха органите на реда от Пазарджик. Младия гражданин на пазарджишкия град Септември е употребил и алкохол, направения тест е отчел 1.92 промила концентрация на алкохол в кръвта.

След рутинна проверка, полицаите установили, че 47-годишен мъж от същия град управлява нерегистриран мотопед, пробата от дрегера е отчела 1.50 промила алкохол.

Най-силно почерпен е бил 30-годишен украински гражданин, той шофирал лек автомобил „Мазда” с 2.58 промила алкохол в кръвта.

Всички са задържани в ареста, а спрямо тях са образувани бързи производства.