Пловдивчанин сигнализира за изключително нагло отношение на пътя и безумни маневри от страна на друг шофьор. От изпратения видео клип ясно се вижда, как водачът на бялото ауди многократно засича другия автомобил, а след това преминава на червен светофар. „Правосъдието” на пътя се е разиграло снощи на мокрия булевард „Шести септември”, а според думите на нашия читател, шофьорът на джипа не е провокиран по никакъв начин.

Ето и целия разказ:

„На светофара преди площад „Съединение” караше в лявата лента - плътно до мен. След светофара ме затисна два пъти до тротоара, незнайно защо. След това на другия светофар с булевард „Цар Борис 3-ти” се нареди в средна лента пред мен и при червен светофар включи задна. Даваше назад плътно до моя автомобил. Това беше и причината да започна да снимам. Хвърли ми някаква течност през прозореца и след това, както се вижда, мина на червен светофар”.

Пловдивчанинът се закани, че ще подаде сигнал в КАТ и ще изпрати клипа на контролните органи с надеждата шофьорът да бъде санкциониран, поне заради преминаването си на червен светофар.

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на подобни нередности, може да ни изпращате сигналите си като съобщение в страницата ни във Фейсбук или на редакционната ни поща redaktor@trafficnews.bg .