Самоличността на велосипедиста, който блъсна 80-годишна пловдивчанка на пешеходна пътека, все още не е установена. Според очевидци мъжът е прекарал известно време на местопроизшествието, за да провери състоянието на жената, но го е напуснал преди появата на полицейски екип. Това ясно се вижда и във видеото, което свидетел е предоставил на близките на пострадалата. 

Както Trafficnews.bg вече ви разказа, възрастна жена е настанена в болница с фрактура на бедрото, след като била блъсната от колоездач на улица "Леонардо Да Винчи". Произшествието станало в 16:00 часа във вторник. Очевидци оказали помощ на пострадалата и се обадили на телефон 112. До пристигането на Спешна помощ и дежурен полицейски екип обаче от него нямало и следа. 

Служители на Четвърто РУ продължават да издирват велосипедиста. Близки на пострадалата пък се свързаха с наш репортер с молба да разпространим видеото от инцидента. 

В случай, че разпознаете лицето от видеото, можете да се свържете с нас на телефони 0700 10 248 и 0879 444 000 или да подадете сигнал в най-близкото районно полицейско управление.