Тежък пътен инцидент в района на Раковски спря временно движението по автомагистрала Тракия посока София. Сигналът за тежката катастрофа, възникнала на автомагистрала Тракия, е подаден днес към 16.25 часа.

По първоначални данни са се ударили два леки автомобила и тир, които се движели към София. Според информацията до момента от инцидента намясто са загинали двама, един е пострадал, откаран е в най-близкото болнично заведение. На място са екипи на полицията и на бърза помощ.

От полицията съобщиха, че фолксваген се блъснал в аварирал тир в аварийната лента. Фолксвагенът се е завъртял и бил блъснат от мерцедес. Намясто загинал водачът на фолксвагена, 83-и набор, и пътничка 80-и набор. Шофьорът на тира, който е бил извън него, е откаран в болница. Леко пострадал е и шофьорът на мерцедеса.

Движението по автомагистралата, посока София, временно е спряно. Обходен маршрут – автомагистрала „Тракия“, Шишманци, Раковски, Калековец, отново автомагистрала „Тракия“.

Очаквайте подробности!

Задръстването по магистралата в този момент е зверско:

Още по темата:

Половината от фолксвагена с двамата загинали липсва! Тапата е километрична! СНИМКИ+ВИДЕОНа мястото има пожарна, линейки и над 7 полицейски автомобила

Още една кола е пострадала при тежката катастрофа на магистралата! ВИДЕОТелата на загиналите - 35-годишен мъж и 38-годишна жена, все още са на платното