10 дни след инцидента, при който пловдивчанка съобщи, че  е пребита от шофьор на BMW X5 на бул. „България”, TrafficNews.bg успя да открие водача на въпросната кола. 36-годишният Марин Конакчиев излезе с абсолютно противоположна версия. Той твърди, че Ивелина Панова няколко пъти му е засякла пътя и той едва не катастрофирал.

Отказа да застане пред камерата на TrafficNews.bg, защото от полицията му били забранили да говори, тъй като се водело следствие. Според него обаче Панова не казва истината. „Госпожата си смени 7 пъти версиите. Тя просто ме  засече на светофара. Ние сме много по-пострадали , отколкото те. Аз карах възрастна жена- майка ми , която е на 67 години и  и малко дете . Тя веднъж ми засече пътя и аз набих спирачки, а те се забиха в предните седалки. Вторият път по същия начин ме засече. шофьорът на линейката, който е известен като Жоро Истината, също си смени няколко пъти показанията” разказа Конакчиев в телефонен разговор с репортер на TrafficNews.

Той признава , че е слязъл от колата и се е разправял с жената, но отрича да я е докосвал. 

„ Слязох от колата, питах я добре ли е. Не съм се приближавал на повече от метър от нея.  Питах я защо кара по този начин и ми засича пътя. Тя отговори, че мъжът й е с инсулт. Казах й тогава да се качи при него в линейката и да не пречи на движението. А мъжът й слезе от линейката й ме заплаши, че ще ме пребие. Обидих я, след като ми се разкрещя: Какъв си ти бе, сульо! Нали има камери, нека да видят какво е станало” твърди шофьорът на беемвето.

След инцидента двамата се засекли в Трето районно управление. „Госпожата дойде в полицията в перфектно здраве и започна да ми крещи. Каза на полицаите:” ей този човек ме преби”. Аз попитах полицаите дали тази жена им прилича на пребита, а те само се засмяха. Тя ме заплаши, че ще ме съди” разказва Конакчиев. Той смята, че семейството се опитва да получи обезщетение. 

Марин и съпругата му Десислава, на чието име се води въпросното беемве, доскоро живели във Великобритания. Прибрали са се преди три месеца. Марин твърди, че все още не е започнал работа и това е причината поради която не иска да се показва пред медиите.  Твърди, че не познава никого в града и няма връзки, на които да разчита. Надява се истината да се разбере в съда.

Ето и другата гледна точка по темата: 

Пловдивчанката, ударена от шофьор на БМВ: Полицията се опитва да омаловажи случаяИвелина Панова пусна жалба в прокуратурата, иска проверка за конфликт на интереси