Всички петима души, намерени мъртви в къща в Нови Искър, са застреляни с по един куршум, съобщи главният прокурор Сотир Цацаров. Той каза, че убитите са баща, неговият син, дъщерята от предишен брак на втората му съпруга, нейното гадже и бабата на момичето, предаде 24 часа. Застреляно е било и домашното куче - немска овчарка.

Убитото момиче се казва Нанси, нейното гадже е Боби, а синът на убития баща е Георги. Майката на Нанси пък е обявена за издирване, посочи главният секретар на МВР Младен Маринов. Все още няма основна версия. Огледът продължава и към момента.

Междувременно във връзка с тежкото престъпление, което вече със сигурност може да бъде квалифицирано като убийство, полицията издирва Кети Николова Кюхова, на 44 години.

МВР моли хората, които разполагат с информация за търсената жена,  да помогнат за издирването й като позвънят на тел. 112 или да отидат в най-близкото поделение на полицията. 

Анонимността им е гарантирана!

На мястото на престъплението пристигнаха Младен Маринов, Сотир Цацаров и още високопоставени представители на МВР и прокуратурата. 

Още обаче няма информация дали външен човек е замесен или все пак версията за четворно убийство и самоубийство е допустима.