Лилия Д., която вчера изостави 11-месечната си дъщеричка в пловдивска кооперация, преди час бе освободена от ареста на Второ районно. Младата жена бе посрещната от съпруга си Владимир, който я чакаше пред полицията. 

Снощи съпругата му е изпратила смс със следния текст :"Направих голяма беля. Съжалявам!". Владимир влязъл в интернет и прочел собственото си дете в новините. Косата му се изправила и той се обадил в полицията. 

"Мисля за самоубийство. Не знам какво да правя. Да продължавам ли да живея, за да се боря за Владислава да си я взема обратно или да се хвърля под някой камион!", почти плачеше бащата. 

Двамата имали доста търкания, често се карали. Според Владимир обаче проблемите им не били нерешими. Преди време се разделили за 6 месеца, но наскоро отново се събрали.  Свекървата обаче продължила да "налива масло в огъня", защото от самото начало не харесвала Лилия. Тя непрекъснато се бъркала в живота им и голяма част от скандалите били заради нейни упреци. Вчера тя буквално избягала от къщата с детето. 

"Хора, не слушайте майки и свекърви. По-добре е за младите да живеят отделно", философски приключи Владимир пред репортер на tns.bg. 

Според шефката на Дирекция "Социално подпомагане" Надя Танева Владимир не е припознал детето и в документите той не е вписан като баща. Затова и социалните работници не могат да му го дадат. Малката Владислава ще остане в приемно семейство, докато проблемът бъде изяснен и социалните работници решат дали семейството може да се грижи за малката или тя бъде дадена за осиновяване. 

Вижте трогателния разказ на бащата тук:

Още новини четете ТУК

tns.bg