Крадецът от Кючука се оказа доста популярен и... стар наш познайник! В редакцията на TrafficNews.bg се обадиха наши читатели, които го разпознаха. Всичките до един са единодушни, че мъжът от снимките и видеото, на което се вижда как мушка две кутии цигари в джоба си в магазин, без да плати, е Стефан от квартал Смирненски.

Някои го нарекоха Стефан Боксьора, други - Стефан Заека, а трети - Стефан Кембрича. Независимо от многобройните прякори, с които мъжът се подвизава, това е едно и също лице - Стефан Маринов. 40-годишният мъж е боксьор и... имал взимане-даване с полицията преди 7 години, когато дори е полежал в затвора, разбра TrafficNews.bg.

"Уникален боклук. Лъже, че жена му е болна от рак или че му трябват пари за нейното погребение" - е друга характеристика, направена от наш читател, разпознал крадеца.

Кой е Стефан Маринов? 

Оказа се, че това е същият рекетьор, който през 2011 г. изнудваше пловдивски бизнесмен да му плати 30 бона. И който заплаши, че ако това не се случи, ще отреже ушите и пръстите на 20-годишната му дъщеря, а за десерт ще я залее с киселина и ще разчлени тялото й. Тогава обаче бизнесменът Веселин Василев взе, че не се изплаши и се обади в полицията, която пък от своя страна сгащи изнудвача само след един час.

Най-смешното е, че една от последните професии на изнудвача била... социален работник. Нищо че няма дори средно образование...

Сега същият този изнудвач се оказа и крадец. Е, смъкнал е мизата от 30 бона на 2 кутии Парламент, но като се има предвид, че собственикът на обрания магазин не е единственият, може да се окаже, че Стефан Маринов не се задоволява само с цигарите. Време е полицията пак да се задейства!

Познавате ли този мъж? Краде цигари, докато забаламосва продавачките СНИМКИ+ВИДЕОНяколко собственици на магазини в Кючука изреваха от него - пазете се!