Мнозина жители на Крумово и Ягодово са имали сблъсъци с арестуваните за убийството на софийския бизнесмен Венцислав Младенов баща и син Боюклиеви, научи TrafficNews.bg

Кой е убитият Венцислав Младенов - четете ТУК!

В селата край Пловдив от уста на уста се разнасят предупреждения никой, никога да не работи и да не се доверява на 47-годишния Севдалин и 26-годишния му син Марин. На бащата Боюклиев му се носи слава на заклет комарджия, а както TrafficNews.bg съобщи през 90-те късметът му се усмихнат, чукайки голяма печалба от тотото. 

Въпреки лесните пари, към момента съселяни на Севдалин от Крумово твърдят, че мъжът отдавна е затънал в дългове. Заведението "Родопски специалитети" край Нареченски бани по пътя за Пампорово първоначално било на Севдалин, който го стопанисвал заедно със сина си Марин и убития Венцислав. 

Четете още: Баща и син Боюклиеви натикали трупа на Венцислав в бидон, изгорили дрехите му ВИДЕО

Хора от Ягодово твърдят, че името на Марин също бива свързано с измами, а мълвата гласи, че е завлякъл десетки. Преди време той взел 30 бона за оправяне на покрив на новонастанило се семейство в Ягодово, но не извършил уговорената работа. Това причинило сериозен финансов дисбаланс за бюджета на семейството и се наложило хората да продадат къщата, за да обслужат тегления банков кредит.

Четете още: Камера заснела зверския побой, при който бе убит софийският бизнесмен в Нареченски бани

Според запознати Марин е съден нееднократно за кражби. Към момента и двамата с баща му са задържани за 72 часа в ареста с прокурорско постановление. Предстои прокуратурата в Пловдив да поиска мярка "постоянно задържане под стража" за Севдалин и Марин, обвинени за предумишленото убийство на техния съдружник Венцислав Младенов.