„Я да те видим, давай, давай... съблечи всичко. Браво мойто момиче, браво!“, така започва… всичко. Подстрекатели тържествуват от фарса, развиващ се пред култовата чалготека „Клуб 33“ в лоното на науката и образованието или пък на развратния живот - Студентски град.

Млада жена на видима възраст не повече от 30 години се съблича чисто гола на червения килим пред дискотеката. Докъде води той? До слава, но вероятно не тази, която предполагаемата студентка или просто едно момиче, попаднало под ударите на пошлостта и пороците, е очаквало и желало.

Потресаващи кадри на сеирджии са запечатали ритуалното сваляне на дрехи от тялото на девойката, която с танцова стъпка се подчинява на устните разпоредби на безмилостната тълпа. Мъжки гласове подканят момичето да извърши френска любов на един от наблюдателите, а тя безропотно се хвърля на врата му и разтваря крака.

Девойката във видимо нетрезво състояние се опитва гола да се върне в чалга клуба, където до скоро се е забавлявала като всички останали, ала охраната я изкарва навън с довод, че действията ѝ са недопустими. Единствено чантата на момичето е нещото, за което тя разсъждава в този момент, съответно моли да ѝ бъде дадена и накрая си тръгва със свой в пъти по - възрастен спътник.

Само ден преди празника на студентите 8 декември, вече не сме сигурни може ли нещо да издълбае дъното, което достигнахме. Досущ като изкаран епизод от порнофилм, действието шокира със своята непристойност. Не само разкрепостенността на момичето, но и поведението на всички околни. Вероятно предозирането с алкохол или някои забранени вещества е в основата на падналите задръжки на едно младо и красиво момиче. Но бичът на обществото отчетливо се чува в подигравателния смях, акомпаниращ действието.

Лимитът за коментар се изчерпва до тук. Оставяме вие да прецените кой притежава повече заслуги да попадне под ударите на моралния съд – момичето или ние като социален климат и като човечност. Редакцията ни разполага с нецензурираната версия на видеото, но го приведохме както визуално, така и аудио, във формат, който да не нарушава добрите нрави.