Емил Петков е един от тримата младежи, които си тръгнаха от заведение Bar&Grill Dari без да си платят сметката на стойност 24 лева. Както TrafficNews.bg ви съобщи в следобедните петъчни часове на 4-ти октомври, трима младежи седнали на хапнат и пийнат на външна маса в заведението, разположено в пловдивския квартал "Кючук Париж". Облажили се и взели храна за изпът, момчетата напускат без да заплатят за консумацията. 

Един от "бомбаджиите" се оказа Емил Петков, разкри самоличността му читател на TrafficNews.bg. По думите на негови съседи от Кючука, пловдивчанинът е на около 22 години и е прочут размирник в квартала. 

Припомняме, че заведението публикува видео запис от охранителните камери, на който се виждат тримата извършители на зулума. Емил Петков е момчето с татуировка на левия бицепс, което идва последно и си удря главата във висяща саксия. 

Стана ясен и вторият от извършителите, вижте кой е Любо ТУК!

От кадрите се вижда как Емил и двама негови приятели пристигат в заведението и викат сервитьорката. Общата сметка, включваща напитки и храна, е на стройност 23 лева и 93 стотинки. Вместо обаче да си заплатят консумацията, тримата напускат заведението набегом, отнасяйки остатъка от сервираната храна в ръце. Още за наглото хулиганство, четете тук!

Сметката им трябвало да възстанови млада майка, сервитьорка в заведението.

Лицата на бегълците се виждат на видео записа. В редакцията ни постъпиха сигнали от читатели, разпознали и другите двама извършители, но очакваме потвърждение. Ако разполагате с информация за някой от тях, моля свържете се с на адрес: redaktor@trafficnews.bg

Ето и кадри от фейсбук страницата на Емил Петков, на които ясно се вижда лицето му:

Видео записа от охранителната камера, запечатал „бомбата“: