Вчера сутринта около 7:40 на кръговото кръстовище на Панаира в Пловдив е станал пътен инцидент. 37-годишна жена с червен фолксваген "Fox" се е движила по бул. "Цар Борис III-ти Обединител" в посока второто кръгово, когато от дясната ѝ страна е профучало ауди "A3", което тръгнало да прави ляв завой, пресичайки пътя на праводвижещите се.

Така той засякал и удрарил червения фолксваген, като причинил щети върху дясната предна част на автомобила. От аудито излязъл шофьорът - смугъл младеж, който започнал гневно да крещи на жената. Наричал я с най-различни крайно обидни епитети и квалификации, заплашил я с физическа саморазправа, а накрая отишъл от лявата страна на возилото и изритал ламарините с все сила.

Образуваната щета по хулигански подбуди се оказала по-голяма от причинената при пътния инцидент. 

В момента, в който жената тръгнала да набира телефон 112, младежът се качил на колата и офейкал. Полицаи дошли на мястото, но не били открити свидетели, които да потвърдят целия разказ. Затова приятел на жената се свърза с редакцията на TrafficNews.bg с апел, ако някой е станал свидетел на ПТП-то и последвалия вандализъм, да отиде и разкаже видяното в най-близкото районно управление. 

При разследване се е изяснила и самоличността на водача на аудито - мъж от ромски произход, набор 98, със стаж зад волана 1 година. 

Ако имате каквато и да е информация за инцидента, можете да я насочите към органите на реда.  

Снимка: Архив