Преди седмица пред хранителен магазин на ул. Пере Тошев №33 в квартал Кючук Париж беше откраднато кученце. Джери е бил завързан пред магазина за 5 минути, когато мъж отвързва синия нашиийник на пинчера и го пъха под якето си. След това изчезва. Крадецът беше заснет от камерата на съседно заведение.

Това е тъжната предистория. За нея ви информирахме с надеждата, че някой от нашите читатели може да разпознае мъжа, който накара едно семейство да страда, натъжи много хора, а още повече възмути. Въпросният индивид вече е открит. И задържан. След като е продал кученцето за 130 лв. на човек, който го е върнал на семейството.

За съжаление обаче радостта на хората е била кратка. Джери беше с болно сърце, опериран и вследствие на преживения шок болестта на сърцето се активира и той се влошава. Сега вече го няма.

"Джерко вече е звездичка. Цялото му семейство и приятелите сме потресени. Всички страдаме и скърбим. Дано този пост да достигне до крадеца на Джери и разбере какво нещастие е причинил. Питаме го – СТРУВАШЕ ЛИ СИ ЗА 130 лв. да погуби един живот и да причини подобно страдание? Как спи нощем, как гледа детето си? Въпросите са много. Мъката ни е голяма.

Сбогом ДЖЕРИ, сбогом смело момче, ти се бори до последно и единствената ни утеха е, че си отиде, заобиколен от хората, които те обичат. Завинаги ще останеш в нашите сърца."

Това написаха във Фейсбук хората, които обичаха, грижеха се и страдаха за Джери.

От утре срещу мъжа, който открадна и уби кученцето, ще бъде заведено дело. От семейството информираха, че в момента нямат право да разпространяват повече информация, но след приключване на делото ще изнесат цялата иформация по случая.

Ето го крадеца, вижте го!


TNS.bg