За поредния абсурд за наети на дневна надница работници, сигнализира читателка на TrafficNews.bg. Със снимките, които ни изпрати, тя изрази възмущението си, че група мъже, които очевидно са наети да извършват някаква дейност, почти през целия ден не правят нищо и само симулират дейност, колкото да натрупват работните часове и в края на деня да си вземат уговореното заплащане

 „10 дни тия малчугани сътвориха 150 щуротии, изпокъсаха кабелите на интернет и тв доставчиците, прекъснаха ел. захранването, съсипаха улици и паркинги“, разказва читателката ни.

Тези ремонтни дейности се извършват на улица „Борба“ от номер 6 до номер 12 в Пловдив в близост до Северната промишлена зона.

Възмутената ни читателка задава въпрос за това кой и как е разрешил това безредие. Хората в района няколко пъти са се обръщали за информация към работниците, но до момента никой не се е представил от къде е. По техни думи нито са представители на енергото, нито на някой от кабелните оператори. Живеещите в района разказват, че групата  роми нещо разкопават, а работата им не се контролира от никого. Единствено, което са казали, е, че подготвят терена за нови сгради, които тепърва ще се строят.

Екип на TrafficNews.bg ще потърси информация за този случай от кметството на район „Северен“ в понеделник и ще ви информираме за техния отговор.