На времето абитуриентите се качваха на Бунарджика... Казват, че и сега го правели. Това, което видяхме в Пловдив обаче, е доста по-различна дестинация. Вместо Альоша - дюнери! Принцесите на бала, видимо изморени (или отегчени) нагъваха дюнери след бала. Единственото еднакво с ония другите, от Бунарджика, беше, че високите токчета пак бяха заменени с кецки.

Други пък си объркаха хотела за бала и кацнаха пред друг. Е, човещина. Ако информацията за събитието е била сведена до знанието на бившите вече ученици в час, защо им трябва да внимават в час?... От същото видео, предоставено ни от Жоро Визиото, разбрахме, че ако не друго, днешните абитуриенти поне са се научили да броят до... 12. Това е несъмнено!

Някои от тях очевидно се чувстват като холивудски звезди и си личеше колко са учудени, че червеното килимче липсва.

Един от абитуриентите беше обзет от всеобхващаща любов. Зрелостникът, очевидно пийнал, не престана да обяснява на всички колко ги обича.

Срещаха се и девойки - не много, които заради дългите рокли си се спъваха съвсем откровено по стъпалата към хотелите. Нищо! Важното е да не се спъват по стъпалата на живота, пък и... красотата изисква жертви.

Това бяха няколко щрихи от абитуриентските балове в Пловдив. За изцепките във визиите абитуриентски... друг път.