Ще ви покажем четири групи пози и как да ги разнообразите. Позите са най-популярните – мисионерската, кучешката, лъжички и жената отгоре. Във всяка една от групите има по три разновидностите. Те ще ви помогнат да изпитате по-голямо удоволствие. Опитайте се да ги правите последователни, така като са написани.

Мисионерска

sex-secrets-2

1.Това е позата, в която клитора се стимулира максимално. Шансовете жената да получи оргазъм, благодарение на тази поза са 56 процента, тъй като допира между телата е по-голямо от стандартната мисионерска.

2.В тази позиция и двамата партньори са със сгънати колене. След като е легнала и сгънала краката си, нежната половинка трябва да сложи краката си върху гърдите на мъжа. Предимствата на позата са, че секса става по-бавен и по-тесен. Усещането е по-силно.

3.С вдигнати крака. Предимствата на тази поза са, че стимулирате G точката, тъй като пениса може да проникне максимално. Недостатъците са, че жената трябва да е напълно възбудена, иначе ще получи дискомфорт при пълно проникването.

Жената отгоре

sex-secrets-3

1.При първата поза от серията, жената е с гръб към партньора си. Когато е с гръб при проникване, докосвате G точката, заради ъгъла. Другото предимство е гледката. За един мъж е много привлекателно да гледа дупето на партньорката си, докато правят секс.

2.Класическата поза, когато жената е отгоре. Предимствата са свободата на движенията. В тази позиция жената има повече контрол и може да се движи така, както й харесва, което е още по привлекателно за силния пол.

3.Тази позиция е интересна. Това е нещо като обърната мисионерска, разликата е, че тук движенията трябва да са по-бавни. Предимствата са допира на телата ви, и контакта очи в очи. В тази поза усещате тялото на партньора си максимално.

Кучешката

sex-secrets-4

1.Тук ще ви трябва удобен стол. Мъжът трябва да седне, и когато партньорката му седне в него, трябва да си сгъне краката и да ги постави върху стола, така гърбът й ще бъде максимално близо. Затова стола трябва да е удобен и по голям. Тази поза създава много приятно усещане и за двамата.

2.Мъжът трябва да легне по гръб и да вдигне краката си. Когато половинката му заеме позиция, той може да сложи стъпалата си върху гърба й. Така има по-голяма стабилност и сигурност. Контролът е изцяло от жената. Предимствата са, че при проникване се стимулира матката, тъй като проникването е дълбоко.

3.Класическа кучешка, която е в изправено положение. Използвайте стол за по-голяма стабилност, тъй като столовете са със достатъчно висока облегалка и може да контролирате ъгъла на проникване.

Лъжички

sex-secrets-5

1.Лъжки, но един към друг. Когато има контакт очи в очи секса става по-различен. Започвате да се усещате повече. Другото хубаво в тази поза е допира на телата ви. Когато са максимално близо, топлината която отделят ви носи голямо удоволствие.

2.Класически лъжички. Тази поза въпреки, че не позволява максимално проникване, е приятна и за двамата. Първо, защото при мъжа най-чувствителната част е върха на пениса, а в тази поза той се стимулира много и второ, защото докосвате G точката.

3.Смесица между кучешката и лъжички. И двамата партньори трябва да са със сгънати колена, което е недостатъка на позата. Приятна е като усещане, тъй като гърдите на мъжа докосват гърба на жената, което прави проникването по-добро, заради ъгъла, но единственото неудобство е позицията на колената.

TrafficNews.bg