Овен

Не можете да планирате или да очаквате всяко нещо в живота си. Колкото повече продължавате да се опитвате да планирате всеки елемент от предвидимото бъдеще, толкова повече всъщност се оставяте да бъдете разочаровани и "не успявате". Трябва да се научите да се чувствате удобно в настоящия момент и трябва да разберете, че само защото нещо не се оказва точно както си мислите, не означава, че е лошо. Трябва да освободите контрола, за да приветствате магическите възможности през годината. 

Телец

Не можете да фалшифицирате как се чувствате. Можете да редактирате снимките си, да пишете забавни публикации и да изпращате леки сърдечни текстове на всеки приятел, можете да направите професионалния си уеб сайт толкова рационализиран, че изобщо да създадете живота, от който ще сте щастлив и изпълнен с положителни емоции. Тази година ще научите, че можете да заблудите очите, можете да измамите ума, но не можете да заблудите сърцето. Никакво количество красота, богатство или популярност няма да ви направи щастливи ... колкото повече вярвате, че ще го направите, толкова повече ценно време губите.

Близнаци

Като природосъобразно създание, вашият живот се върти около вашите взаимоотношения. Онзи, върху който не сте се съсредоточили достатъчно, обаче, е връзката, която имате със себе си. Тази година ще бъде натиск над граници, говорене, поемане на рискове и надежда свързана с чакането някой друг да направи важните движения, за които мечтаете. Ще се научите отново да се обичате тази година, но първо, ще трябва да разберете, че сте единственият, който може да ви спаси.

Рак

Големи промени са на хоризонта в живота ви и това означава, че трябва да си зададете въпроса: Това ли е човекът, който искахте да бъдете? Гордеете ли се с човека, който може да се появи в най-големите дни от живота ви? Ако отговорът е по никакъв начин не, означава, че е време да работите по въпроса. Вие сте забавили зрелостта твърде дълго. Без повече "раздуване на ситуацията", както се казва. Време е да станем сериозни и да направим големи, трайни промени.

Лъв

Само защото обичахте някого, не означава, че е било писано да сте с него. Същото важи и за всяка работа, за приятелство и за дрехи, които смятате, че сте харесали, но в крайна сметка не са ви стояли добре. Вашите чувства могат да ви мамят понякога и тази година ще бъде времето да се научите да използвате главата си повечко. Това, което е точно за вас, ще бъде, благодарение на вашата логика, няма да ви се налага да се оправдавате, да се молитеили да го преследвате завинаги.

Дева

Може би сте имали мечта, която се опитвате да постигнете през последните няколко години, и сте научили, че добродетелта на желанието за дадено нещо прекалено много не ви подхожда. Трябва да започнете да гледате по-реалистично на това, което можете и не можете да направите. Това е добре, защото откровенията, които имате от разпознаването на вашите граници, в крайна сметка ще ви освободят и ще ви насочи към път, в който се чувствате още по-добре, отколкото бихте могли да си представите точно сега.

Везни

Това ще бъде невероятна година за вас, не само защото животът ви ще се промени радикално по някои от най-добрите начини (най-накрая ще се възползвате от всички предимства на онази година Юпитер транзит, който идва, но защото е време за дълбоко изцеление. Вече няма да приемате решения на повърхностно ниво. Животът не може просто да изглежда добре. Трябва да се чувства добре. Ще работите през цялата година, за да разрешите най-накрая проблемите, които сте носили, откакто бяхте тийнейджър. Лошата новина е, че ще има много време, което трябва да прекарате, чувствайки чувствата, от които бягахте с години. Добрата новина е, че веднъж направите ли го, ще бъдете свободни.

Скорпион

Името на играта през тази година е доверие. Вие сте построили толкова много от вашите навици и вашата личност, опитвайки се да имате хипер контрол над всичко, което се случва в живота ви. Тази година ще трябва да се отпуснете. Вярвайки, че подходящият партньор, правилната работа, правилният път ще се появят, когато е време.

Стрелец

Ще трябва да бъдете честни със себе си тази година, за това дали наистина постигате това, на което знаете, че сте способни. Най-вероятно отговорът е "не". Имате много повече, отколкото трябва да направите, но вие сте този, който си „стои на пътя“. Трябва да се разтревожите (може би буквално) и да гледате реално на това, какви са целите ви и как искате да живеете. Часовникът тиктака и нямате време.

Козирог

Тази година ще бъде с неочаквана промяна, която ще ви научи на много. Ако работата не ви прави щастливи, ако състоянието на връзката ви прави нещастни, ако не се свързвате достатъчно с приятели. Какъв според вас е проблемът? Просто трябва да го признаете, за да можете да започнете да го променяте. Сега е времето, пише Actualno.com

Водолей

Нещата се променят извън вас тази година. Предизвикателството, което ще бъде представено, е, че въпреки че най-накрая се чувствате като спечелили личната си игра, бизнеса, семейството или работното си място, както знаете, ще се намира в сериозна трансформация. Това, което ще трябва да научите тази година, е адаптацията. Вместо да се страхувате от най-лошото, отговорете с креативност и амбиция. Въпросът не е: "За какво сме готови?" Въпросът е: "Тогава какво ще правим по-нататък?"

Риби

Това е годината, в която да се върнете към корените си. Вие сте прекарали толкова дълго в бягство (буквално или може би просто емоционално). Много от "приключенията", които сте търсили, наистина са били свързани с изключването. Не сте се чувствали достатъчно комфортно, за да се справите с проблемите, които ви измъчват вкъщи. Достатъчно сте отделили време и е време да се върнем отново. Животът, който наистина искате, съществуването, за което винаги сте мечтали, ви очаква, ако имате достатъчно смелост да го изберете.