HAPPY VALLEY: СЕЗОН 3

Пълен със силни моменти и без лоши страни, Happy Valley се завръща на върха на възможностите си. Сара Ланкашър безпроблемно влиза отново в своята типична роля за една последна мистерия.

В ролите: Сара Ланкашър, Джеймс Нортън, Сиобан Финеран, Джордж Костиган

FOUNDATION: СЕЗОН 2

Със своята вече установена сложна основа, Фондацията разперва криле в подобрен втори сезон, който възнаграждава търпението на зрителите с умен научно-фантастичен епос с истинско величие.

В ролите: Джаред Харис, Лий Пейс, Лу Лобел, Лиа Харви

REACHER: СЕЗОН 2

Ричър се фука уверено във втория сезон, докато разбива всички с лукаво намигване.

В ролите: Алън Ричсън, Уила Фицджералд, Малкълм Гудуин, Марк Бендавид

CUNK ON EARTH: СЕЗОН 1

Даян Морган се преструва на тъпа в гениалния комедиен сериал Cunk on Earth. Би следвало да е антропологичен документален филм, но се оказва нещо съвсем различно.

В ролите: Даян Морган

FOR ALL MANKIND: СЕЗОН 4

Хюстън, нямаме проблем – Четвъртият сезон на For All Mankind усъвършенства това, което сериалът прави най-добре, и продължава историята с провокация.

В ролите: Джоел Кинаман, Рен Шмид, Корал Пеня, Крис Маршал

SUCCESSION: СЕЗОН 4

Великолепен както всички останали сезони, последният сезон на Succession завършва сагата за семейство Рой по брилянтен начин.

В ролите: Никълъс Браун, Браян Кокс, Киърън Кълкин, Дагмара Доминчик

THE LAST OF US: СЕЗОН 1

Запазвайки най-пристрастяващите аспекти на любимата на мнозина компютърна игра, като същевременно навлиза по-дълбоко в историята, The Last of Us е зашеметяващ сериал, която се нарежда сред най-добрите адаптации на видеоигри за всички времена.

В ролите: Педро Паскал, Бела Рамзи, Ламар Джонсън, Нико Паркър

QUEEN CHARLOTTE: A BRIDGERTON STORY: СЕЗОН 1

Блестящ романс между двама от най-интересните герои в сагата за Бриджъртън. Кралица Шарлот е спин-оф, който усъвършенства формулата на оригиналния сериал.

В ролите: Индия Амартейфио, Аджоа Андох, Мишел Феърли, Рут Гемел

SLOW HORSES: СЕЗОН 1

Сериалът освежава шпионския жанр poпо невероятен начин. Групата от шпиони са бъдат тромави, а Гари Олдман дава майсторски клас по неприличен авторитет.

В ролите: Гари Олдман, Джак Лоудън, Кристин Скот Томас

YOU: СЕЗОН 4

Ловецът се превръща в плячка в четвъртия сезон на You. Действието се развива в Лондон, което показва известно износване, тъй като тази предпоставка започва да надживява своята правдоподобност - но сардоничното изпълнение на Пен Баджли продължава да прикрива повечето пропуски в логиката.

В ролите: Пен Баджли, Тати Габриел, Шарлот Ричи, Лукас Гейдж

THE WHEEL OF TIME: СЕЗОН 2

Колелото на времето продължава да се върти по стабилен път във втория сезон, който задълбочава героите си.

В ролите: Розамунд Пайк, Даниел Хени, Джоша Страдовски, Мадлин Мадън

THE DIPLOMAT: СЕЗОН 1

Слабото представяне на Кери Ръсел е предпоставка за най-добрите възможни условия за „Дипломатът“ – сапунен подход към държавните дела, който успява да превърне геополитическите кризи в забавление, което може да опиянява.

В ролите: Кери Ръсел, Руфъс Сюел, Али Ан

THE WITCHER: СЕЗОН 3

Умело носен от грубия чар на Хенри Кавил, третият сезон на The Witcher се сбогува по подходящ начин с този конкретен Гералт от Ривия.

В ролите: Хенри Кавил, Фрея Алън, Джоуи Батей

THE WALKING DEAD: DARYL DIXON: СЕЗОН 1

Като поставя в центъра любимия герой на феновете на Норман Рийдъс в нова обстановка, Дарил Диксън може да бъде колеблив изстрел през арбалета, но все пак дава повод за радост на верните фенове на The Walking Dead.

В ролите: Норман Рийдъс, Клемънс Поези и др.