Светът е пълен с разнообразни хора, както по професия, така и по желания, страсти и фетиши. Темата днес е именно страстта към фетишите в секса. И понеже те са безброй много, ще ви представим само някои от най- интересните, които са ни направили впечатление.

Един  от сериозно разпространените фетиши е пиърсинг, който е много популярен сред хората, преминали 40-те години. Без значение къде е поставена обицата, на езика, устните, гърдите, тя често участва в любовната игра, също както и татуировките.

Малко неща могат да бъдат чувствени, еротични и изискани едновременно. Добре поддържаната коса често подлудява мъжете. Някои господа предпочитат само определени типове жени, например блондинки или брюнетки.

Кожата е най-често срещаният фетиш по света. Тя често е свързвана със садо-мазо игрите. Кожените панталони, корсети и чизмите са все предмети, които се използват в този вид секс.

Обувките също често въздействат възбуждащо. Мъжете нерядко си представят как правят секс с жена, която е без дрехи, но е обула чифт високи обувки с ток. Понякога цветът и моделът на обувките нямат значение, предпочитани са кожените ботуши над коляното, пише БГНЕС.

За някои мъже краката не представляват интерес, но за други те са истинска страст. Учените са доказали неведнъж, че красивите крака имат много по-силно възбуждащ ефект дори от женските гърди или дупето. Така краката могат да се конкурират с косата за титлата „най-често срещан фетиш“.

TrafficNews.bg