В Пловдив отвори врати един от най-модерните плейбой барове у нас. Клуб Babylon се слави с невероятното си еротично шоу.

Барът залага на качеството и приятната обстановка. Всички елементи в заведението са съобразени с една цел – максимален комфорт на клиентите на легендарния еротичен клуб, които да се насладят на красивите танци и качествените напитки. Уютните кътчета, където клиентите могат да се потопят в изумителните частни танци от разкрепостените момичета, също са направени с внимание към детайла.

Плейбой барът ще работи 7 дни в седмицата от 22 часа вечерта до 5 сутринта. Модерна музика, качествен алкохол и стриптийз на живо очакват клиентите на заведението. „Барът стана толкова добър, че дори в София няма такъв”, твърдят собствениците на обекта. Екзотични танцьорки ще се появяват на най-горещите рождени дни и ергенски партита, които предстои да бъдат организирани в нощното заведение. Входът в плейбой бара е свободен. Той се намира на ул. „Любен Каравелов” до Мол Марково Тепе в Пловдив, срещу централния вход на хотел Лайпциг.

Телефон за резервации:  088 426 3286