Хората, които водят сексуален живот от години, смятат, че знаят много добре какво е секс и са изпитали всичко, което може по време на акта. Да, с времето човек трупа опит, но не са много двойките, които са стигнали до най-високата точка във взаимоотношенията - тантричният секс. Сигурно се питаш какво е това. Тантричният секс представлява оползотворяване на божествената енергия около нас, при което се постига физическо и духовно сливане на двама души. Целта е както достигане на върховен оргазъм, така и духовно извисяване и удоволствие от близостта.

Как се прави тантричен секс?

Той е бавен, нежен, романтичен. Партньорите трябва да си имат огромно доверие, да се уважават и да са готови да се отдадат един на друг.

Атмосферата трябва да е спокойна, уютна и романтична. Може да сложиш повечко възглавници на леглото, да смениш спалното бельо с копринено, да запалиш ароматизиращи свещи и да пуснеш романтична музика.

Преди да пристъпите към тантричния секс, може да си вземете душ или вана. След това нанесете един на друг ароматен лосион за тяло, за да направите атмосферата още по-ароматна и приятна.

Доста двойки преминават към секса прекалено бързо. При тантричния секс е много важно нещата да се случват постепенно и бавно. Не бързайте дори с целувките. След като сте се изкъпали заедно и сте се намазали с лосион, може да пристъпите към масаж. Седнете един срещу друг и се гледайте. Галете се, докосвайте се, но избягвайте ерогенните си зони.

Когато усетите, че атмосферата се е нажежила и не можете повече да отлагате акта, пристъпете към него. Нека движенията са бавни и се старайте да отложите оргазма максимално.

По време на тантричния секс е много важен зрителният контакт. Когато гледаш партньора си, ти създаваш моментна картина на случващото се. Спомен, който се запечатва в съзнанието ти. Тантричният секс продължава по-дълго време от стандартния. Причината е, че нещата се случват бавно и си отделяте достатъчно внимание.

ОЩЕ НОВИНИ ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg