Започнала е работа по ново риалити за запознанства, което е вдъхновено от книгата „Сексът и градът“ на Кандис Бушнел. Творбата ѝ е в основата на едноименния сериал на HBO.

Новото риалити ще носи името „Има ли все още секс в града“ и ще проследява любовната промяна на четири приятелки в 50-те си години, които са решили да заменят забързания градски живот с „утопия за запознанства“.

„Те ще живеят заедно в уютен провинциален замък, където във всеки епизод ще могат да избират между различна група мъже. Там те ще бъдат ухажвани от по-млади, по-възрастни мъже, от богаташи. Ще могат да флиртуват дори с мъжа на фантазиите си. Кой обаче ще открадне сърцата им в края и ще успеят ли нашите дами да върнат секса в града?“, разкриват част от сюжета организаторите от Bunim/Murray.

"Жените на петдесет и повече години са най-горещата нова демографска група за запознанства“, казва Бушнел в изявление, като добавя, че шоуто ще търси отговори, които самата тя иска да получи.

"През десетилетията съм се срещала с мъже на всякаква възраст и съм толкова развълнувана, че ще работя по предаване, което съчетава страстта ми към връзките с възможността да помогна на жени като мен да се ориентират в любовта", споделя още американската журналистка и писателка.

Президентът на Bunim/Murray, Джули Пици, също не крие ентусиазма си от бъдещото риалити, като нарича опитът на Бушнел „невероятна отправна точка за един завладяващ експеримент."

Известна като истинската Кари Брадшоу, Бушнел измисля героинята като алтер-его, докато пише романа си през 1996 г. Книгата вдъхновява популярния едноименен сериал на HBO „Сексът и градът“, както и в продължението му "Просто ей така".