Ако решим да погледнем на секса като на пухкавия бял крем по средата на „Oreo“, то тогава той безпроблемно може да се причисли в графата със сладкишите на живота. Но не така щяха да стоят нещата, ако вкусните бисквитки не му правиха компания. Същото е и между чаршафите. Често има секс без оргазъм, но понякога има оргазъм без секс. И тук не говорим за мастурбация един пред друг или самостоятелно, нито за орална стимулация или сексиграчки.

Фротаж
Не, това не е името на някой декадентски десерт. По-скоро е нещо, което почти всички сме правили, когато сме били девствени тийнейджъри. Иде реч за доброто старо търкане на тяло в тяло, без значение дали сме голи, полуголи или съвършено облечени. Съгласете, че има нещо вълнуващо да го правите като възрастен индивид. Няма го напрежението от това как изглежда тялото ти точно в тоя миг, как ще се представиш като любовник, не се притесняваш от нежелана бременност. О, и изобщо не е малка вероятността да свършите по едно и също време.

Бюст оргазъм
Гърдите не са само магнит за жадни погледи по улиците, те са един от господарите на оргазма. Когато сме възбудени, бюстът ни набъбва с 25 процента, дори ареолите променят цвета си. Когато партньорът стимулира с език зърната или ги навива нежно с пръсти, масажира гърдите и ги потупва леко и ритмично, това има същия вълнуващ ефект като клиторната и вагинална стимулация.

Шляпане
Ако сте фенове на по-грубичките ласки, то тогава поканете шляпането по задните ви части в оргазмичното меню. Понякога идеята за това, че сме доминирани е достатъчно силна за приближаващата кулминация без пенетрация.

Мръснишко шепнене
Наясно сме, че мозъкът е най-големият полов орган. Абсолютно е възможно да достигнем до оргазъм за нула време без никакво докосване, но с правилните мръсни думички, настанили се в ушите ни. Но и това си има чалъм. Не започвайте с тежката артилерия от самото начало. Започнете първо с „по-срамежливи“ фрази – няма нужда другият да се чувства дискомфортно и жертва на вулгарност. Вместо да му обяснявате как си представяте оргия с целия квартал, по-добре в началото му обяснете какво най-обичате той да прави в леглото с вас.