Ако наскоро сте срещнали интересен мъж, с когото вече излизате, сигурно си задавате някои въпроси за него. Един от тях най-вероятно е, какъв ли ще бъде той в леглото. Дали ще е умел или пък непохватен любовник?

Според много изследвания добрият любовник може да бъде разпознат по някои други негови качества, които нямат нищо общо с интимните ласки.

Ето и 7 знака, че вашият нов приятел ще се справи като истински шампион в леглото:

Той забелязва всичко

Ако един мъж забелязва новата ви рокля, новата ви прическа, новите ви обеци и т. н., значи той се отнася внимателно към вас и ходовете му в леглото ще са със същия стил. Тоест, той ще е добър любовник, който ще се опита да ви задоволи максимално, ориентирайки се според вашите вкус и желания.

Той е очарователен

Неприятно ни е да го признаем, но чаровните мъже, с добър външен вид и самочувствие, са доста сръчни в леглото. Истината е, че когато един мъж няма комплекси, той е по-отворен и по-разкрепостен в секса. Като добавим и физическото привличане, което сигурно изпитвате към този хубав мъж, сигурно е, че няма да останете разочарована!

Той е сръчен и има някакъв талант

Мъж, който умее да работи с ръцете си – някакъв майстор е, свири на музикален инструмент, художник е, или просто се справя отлично с чука и пироните, то той ще знае и как да ви докосва в леглото. Неслучайно всички китаристи са заобиколени от множество красавици. Няма нищо по-горещо от мъж, който знае как да работи с двете си ръце.

Той обича да ви докосва

Мъжете, които показват физическа привързаност и извън леглото, обикновено са добри любовници. Ако един мъж ви разтрива гърба, гали ви по главата, милва ви по лицето, маха кичур коса от бузата ви и т. н., значи той е нежен, обича интимните мигове и ще бъде джентълмен в леглото.

Той се чувства удобно в кожата си

Не всички мъже имат перфектния външен вид, но истината е, че мъжете с тяло, в което преобладават мускулите, а не телесните мазнини, се справят по-добре в секса. Те не само се чувстват по-комфортно без дрехи, но и са по-издръжливи любовници.

Той умее да борави с думите

Ако един мъж умее да прави комплименти, ако умее да разговаря с вас, ако има чувство за хумор, то той няма да е тромав в леглото. Мъжете, които не могат да се изразяват добре, имат проблеми с изразяването и между чаршафите. Най-малкото те няма да имат смелост да попитат половинката си какво ѝ харесва в секса и какво не.

Той е опитен

За съжаление опитът е от голямо значение и по отношение на добрия секс. Новаците, без опит в леглото за някои са сладки и привлекателни със своето невежество, не можете да ги вините. По-възрастните мъже имат по-голям шанс да ви разтърсят истински по време на секс. Освен това те могат и да ви научат на нови неща.