Колкото и да сте влюбени в партньора си, някои неща са просто неприемливи. Умната жена никога няма да направи тези 5 неща за любимия си.

Никога не му помагайте финансово

Всяка жена, финансирала партньора си, по-късно съжалява, че го е правила. Подкрепете го, когато има проблеми, но не се съгласявайте да бъдете някой, който ще го издържа.

Не му купувайте скъпи подаръци

Никога не му показвайте любов със скъпи подаръци. Не се опитвайте да го впечатлите, като похарчите огромно количество пари за него, особено в началото на връзката. Това ще доведе връзката ви в грешна посока. Парите никога не трябва да бъдат мярка за любов.

Не променяйте външния вид само, защото той иска

Почти естествено е жените да променят външния си вид според това, което харесва партньорът им. Разбираемо е, че няма нищо лошо в това да отделите малко повече време за подстригване на косата или прическата си преди рандевуто. Това е възможност да подчертаете естествената си красота и да повишите самочувствието си. Трябва обаче да сте еднакво уверени както, когато се появявате пред него с тениска и дънки, така и когато се появявате в роклята, която той обожава. Бъдете себе си. Никога не променяйте външния си вид само заради мъжа, дори да го обичате най-много на света. Ако той ви принуждава да се обличате така, както той иска, да носите прическата, която той иска или да променяте тялото си по някакъв начин, не си струва да отделяте време за него.

Не се отказвайте от мечтите си

Да бъдете във връзка не означава, че трябва да се откажете от мечтите си само защото мечтите на партньора ви не се вписват във вашите. Напротив! Точният мъж ще ви подкрепи във всичките ви намерения!

Не го оправдавайте

Когато сгреши, не винаги го оправдавайте. По този начин вие само лъжете себе си и по същество подкрепяте неговото неподходящо поведение в някои ситуации. Когато е необходимо, не се колебайте да изразите своите виждания.