Едно от най-важните неща в секса е разнообразието. Еднообразието в леглото може да доведе до проблеми с партньора и незадоволеност в секса. Истината е, че малко експериментиране никога не е излишно. Можеш да съблазниш партньора си с нова секси играчка, готино бельо или като влезеш в роля. Но едно от най-вълнуващите неща е да правиш секс извън спалнята. Кои са най-горещите места, на които да правиш секс?

На парти

На много тийнейджъри им се е случвало да правят секс на купон. Това е честа практика сред младежите, но някои все пак не се осмеляват да пробват. Истината е, че е вълнуващо, а и не е трудно за изпълняване. Можеш да направиш купон у вас и да се усамотиш с партньора си в някоя от стаите. По-вълнуващият вариант е да сте на гости на ваши приятели. Трябва да внимавате и да се заключите, все пак не искате всички да ви видят.

Секс сред природата

Тук става дума за някое диво място, на което рядко има хора. Не избирай градския парк или някоя местност в близост до града, защото тези места са обект на чести посещения, освен това са доста мръсни. Избери някое безлюдно място, на което да можете да се отпуснете. Чудесна идея е просто да го направите по време на пътуване, когато попаднете на такова непознато и самотно местенце.

Секс във вода

Някои хора си мечтаят да правят секс във вода. Това е добра идея, ако искате малко разнообразие. Трябва да съобразите някои неща, за да не се нараните. Най-добре е да изберете банята – под душа или във ваната. Ако ви е скучно вкъщи, можете да отидете на хотел. Не е добра идея да правите секс в морето или друг естествен водоем, защото рискувате да си навлечете инфекции.

Секс в къщата на приятел

Това е съвсем лесно за осъществяване, а е доста вълнуващо. Ако имате приятел, който живее сам и пътува често, просто можете да поискате ключовете за няколко дни. Друг вариант е да го направите, когато отидете на гости на приятел. Трябва да внимавате, защото някои хора биха се обидили при такава случка. Бъдете сигурни, че ако разбере, вашият приятел ще приеме случката с чувство за хумор.

Публично място

Става дума за място като асансьор, коридор на офис сграда или друго място, на което много хора биха могли да ви видят. Изберете мястото добре, така че да се предпазите от хорските погледи. Имайте предвид, че тези места са и много мръсни, а това носи реален риск за здравето ви. Дори секс на терасата може да е много вълнуващ, ако се постараете да вложите емоция и желание.

ОЩЕ НОВИНИ ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg