Позата, в която жената е отгоре е прекрасна. В нея има по нещо и за двамата.  Но както при всички хубави неща, в нея също се крият няколко проблема. Ако някога си правила секс с мъж, който никак не е бил ентусиазиран да го „пояздиш“, тук може би ще откриеш причините.

1. Можеш да счупиш пениса му.

Що се отнася до известните за момента на човечеството секс пози, тази е приблизително опасна за състоянието на пениса. Не се усмихвайте, написахме „приблизително“. Докато ти безметежно се мяташ нагоре-надолу върху него, възможно е да огънеш болезнено доставящия ти атрибут. Не си прави, че не ти се е случвало поне веднъж. Не че той мисли постоянно за това по време на секс, но притеснението съществува, колкото и назад в съзнанието му да се е загнездило.

2. Косата ти пада в устата му.

Ако косата ти е дълга, тя ще се завира непрекъснато в устата му, докато го яздиш. Да намериш косъм в храната си, може да ти развали цялото ядене... представи си какво прави със секса! Дори да не глътне някой кичур по погрешка, със сигурност краищата на прическата ти му влизат в очите и го гъделичкат. Всеки мъж би се присъединил към молбата следващия път да си носиш ластик (защото не искат да ти го казват очи в очи, това би било неучтиво).

3. Това е уязвима позиция, ако изведнъж полудееш и решиш да го убиеш.

Той лежи по гръб. Ти си седнала върху него с цялата си тежест. Можеш съвсем спокойно да обвиеш пръсти около врата му и... Окей, мъжете осъзнават, че правят секс, а не участват в абсурден хорър филм. И въпреки това...

4. Горещо е.

Да, няма как да не е жега. Но същевременно, той не може да мърда кой знае колко. И през цялото време се чуди дали броиш капките пот по челото му.

5. Не може да вижда дупето ти.

Това действително е велика секс дилема. Ако му се разкрива великолепна гледка на предната част от тялото ти, той няма как да види задната и обратното. Срамота! Хубавото е, че има начин дилемата да се реши – огледало. За предпочитане, не върху тавана, за да не си помисли мацката, че този тип е извратен порно фен. Или Хю Хефнър

6. Ръчкаш с лакти гърдите му.

Понякога, за да пазиш равновесие, ти се опираш с лакти върху гръдния му кош, сякаш се опитваш да му окажеш първа помощ... в странен секс вариант. Това не е идеално разположение на крайниците ти. Боли. И въпреки невероятното секс преживяване, тялото не може да произведе достатъчно обезболяващи ендорфини.

7. Може да е трудно да схване ритъма.

Тъй като си отгоре, ти определяш скоростта. Възможно е той да е свикнал да определя темпото и дълбочината на тласъците. Може би и двамата се опитвате да направите някакво движение и накрая колената ви се сблъскват болезнено (или по-лошият вариант – главите ви се удрят една в друга). Каквато и да е причината, поза „ездачката“ понякога не ви се получава.

8. Просто ти се иска да се търкаш с него.

За съжаление, клиторът ти не 5 см навътре във вагината ти. Той се намира отвън и на ти се чувстваш страхотно, ако просто се отъркваш напред-назад по пениса на партньора си, докато си отгоре. Но това едва ли му харесва кой знае колко, тъй като повечето мъже се нуждаят от класическото движение нагоре-надолу, за да се възбудят максимално. Твоето търкане му е приятно, но това съвсем не е достатъчно.

9. Почистването след това е ужасно, поне от неговата гледна точка.

Ти ще слезеш от него и има голям шанс определено количество човешки течности да се излеят върху корема и в пъпа му. Повтаряме – пъпа му. Неприятна история.

10. Тази поза може да му докара мозъчна травма.

Ако си много ентусиазирана в леглото, сигурно го яздиш с достатъчно бясна скорост, за да се удря главата му в рамката на леглото. А това не е добре за мозъка. Може би трябва да се организира секси масажна терапия за скалпа след това. Той няма да има нищо против.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg